Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A húsz depressziós kacsa - Lakatos Sándor

2012.05.14

 A húsz depressziós kacsa

 

Egyszer egy átlagos faluban élt egy gazda és annak felesége. Nekik sok házi állatuk volt, köztük a húsz depressziós kacsa. A kacsák állandóan verekedtek és egymást csipkedték. A gazdasszony elment a kacsáknak gyógyszert venni. Míg a gazda a disznókat etette, addig Bari a kis bárány megkérdezte a kacsákat, hogy miért csípkedik egymást. De a kacsák még rá se hederítettek Barira, csak csipkedték egymást tovább. Bari nem értette, hogy miért csinálják. Mikor a gazdasszony visszajött, beadta a gyógyszert a kacsáknak. Egyszer csak elkezdtett esni az eső, mikor elállt, kiment megnézni a kacsákat. Hát látja, hogy sárosak, ezért kiengedte őket az udvarra. De a kacsák a fenyőkről lecsipkedték a tűleveleket és meg akarták enni a gazdasszony virágait. Erre a gazda és a gazdasszony nagyon megharagudott és levágta a kacsákat.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

High Blood Power - National Mettle

ACrartLitLyday,2018.10.12 02:27

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/le-cialis-generique-est-il-efficace/

Get Your Blood Apply pressure on Checked

ACrartLitLyday,2018.09.27 17:18

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-moyen-cialis/